اخبار ایران و جهان

آمار تلفات حمله به دانشگاه کنیا به ۱۴۷ نفر رسید

0d04a038 38e8 4e3e 812e c3de21960b8e 300x169 - آمار تلفات حمله به دانشگاه کنیا به ۱۴۷ نفر رسید

 

به گفته مقام‌های دولتی کنیا آمار تلفات حمله ستیزه جویان الشباب سومالی به دانشگاه گاریسا در شمال شرق این کشور به ۱۴۷ نفر رسیده است.

به گفته مقام‌های رسمی کنیا، نیروهای امنیتی هر چهارمهاجمی را که روز پنجشنبه صدها دانشجو در دانشگاه گارسیا را به گروگان گرفته بودند، از پای در آوردند.

نیروهای امنیتی موفق شدند ۵۸۷ دانشجو را نجات دهند. به گفته این منابع ۷۹ تن از این دانشجویان در جریان عملیات نجات زخمی شدند.

به گفته منابع محلی، نیروهای امنیتی حضور خود را در منطقه به شدت تقویت کرده‌اند و تمامی شبکه‌های خطوط تلفن ثابت و همراه قطع شده‌اند. دولت همچنین در این شهر و شهرهای همجوار مقررات منع آمد و شد شبانه اعمال کرده است.

ستیزه جویان مسلح گروه الشباب سومالی بامداد پنجشنبه هنگام اقامه نماز صبح به مسجد محوطه دانشگاه گاریسا واقع در ۱۵۰ کیلومتری مرز با سومالی حمله کردند.
یکی از قربانیان حمله پیکارجویان الشباب سومالی به دانشگاه گاریسا در کنیایکی از قربانیان حمله پیکارجویان الشباب سومالی به دانشگاه گاریسا در کنیا
ستیزه جویان الشباب مستقر در سومالی با قبول مسئولیت این حمله، اعلام کردند این حمله را به تلافی عملیات کنیا در سومالی انجام دادند.

علی محمد راجی، سخنگوی گروه الشباب گفت: «کنیا در جنگ با سومالی است.. افراد ما هنوز آنجا هستند، آنها سرگرم مبارزه هستند و ماموریت شان کشتن آنهایی است که مخالف الشباب هستند.»

مناطق شرقی و شمالی کنیا که در همسایگی سومالی قرار دارد، در سال‌های اخیر صحنه حملات و بمب‌گذاری‌های تروریست‌های الشباب وابسته به القاعده بوده است.

کنیا در حال حاضر با استقرار بیش از ۳ هزار سرباز در جنوب سومالی سرگرم مبارزه با گروه الشباب است . این کشور در اواخر سال ۲۰۱۱ میلادی در پی یک سری حملات الشباب در کنیا نیروهای خود را به سومالی اعزام کرد.

نیروهای اتحادیه آفریقا مستقر در سومالی موفق شده‌اند ستیزه جویان الشباب را از موگادیشو، پایتخت سومالی و دیگر شهرهای مهم این کشور بیرون برانند.

 

منبع:پرس تی وی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا