اخبار ایران و جهاناخبار جهان اسلام

اعتراض مسلمانان هند به دولت در پی ادامه خشونتها نسبت به مسلمانان

اعتراض مسلمانان هند به دولت در پی ادامه خشونتها نسبت به مسلمانان

مسلمانان هند از ادامه تبعیض وخشونت هندوهای افراطی به مسلمانان و بی تفاوتی و سکوت معنادار دولت نسبت نسبت به این وضعیت اعتراض نمودند.

هند 300x225 - اعتراض مسلمانان هند به دولت در پی ادامه خشونتها نسبت به مسلمانان

به گزارش ندای سنت بعد از به قدرت رسیدن حزب ملی گرای بی جی پی در هند هندوهای افراطی حملات خود را ضد اقلیت ها در این کشور شدت بخشیده اند و بدون مهابا اقلیت ها و بخصوص مسلمانان را مورد هدف قرار می دهند که با سکوت معنا دار مقام های دولتی همراه شده است.

جمع کثیری از مسلمانان هند با برگزاری تجمع اعتراض آمیز در دهلی نو به اقدامات تحریک آمیز هندوهای افراطی و قتل یک مسلمان در بخش گاتام بودنگر ایالت اوتارپرادش اعتراض کردند، معترضان با سردادن شعارهایی ضد نخست وزیر، سروزیر ایالت اوتارپرادش و هندوهای افراطی عضو ار اس اس خواستار اقدامات فوری دولت دهلی نو برای مقابله با این گونه اقدامات فرقه گرایانه شدند.

در همین زمینه جمعیت علمای مسلمان هند بار دیگر از تلاش‌های گروه‌های راست‌گرای افراطی هندو که برضد مسلمانان این کشور صورت می گیرد اعتراض نمود و در مورد عواقب ان هشدار داد.

ارشد مدنی، رئیس جمعیت علمای مسلمان هند از مسلمانان هند این کشور به عنوان کسانی یادکرد که برای استقلال این کشور در برابر سلطه بریتانیا جنگیده‌اند و هنوز هم از کشور خود در برابر هر تهدیدی حمایت می‌کنند.

وی تاکید کرد جامعه‌ای که در برابر بریتانیایی که می‌خواست خورشید در امپراتوری‌اش غروب نکند، ایستادگی کرد، در برابر ارعاب گروه‌های کوچک داخل کشور، سرخم نخواهد کرد.

مدنی با اشاره به اینکه صدها هزار مسلمان می‌توانستند به پاکستان بروند تاکید کرد: آن‌ها ترجیح دادند که در هند بمانند و برای استقلال کشور خود تلاش نمایند.
مدنی از سکوت دولت هند در برابر کمپین‌های ضداسلامی انتقاد کرد وافزود: باید اطمینان حاصل کنیم که هیچ کودکی در کشور ما از حق تحصیل و آموزش محروم نخواهد شد.

اکنون نیز که حزب بی جی پی قدرت را در هند در دست دارد فرصت مناسبی برای سازمان های افراطی هندو همچون شیوسنا ایجاد شده است که بر ضد مسلمانان جو سازی نمایند تا بستر لازم را برای بازداشت جوانان مسلمان فراهم کنند که این موضوع بارها مورد انتقاد و اعتراض علمای اسلامی هند قرار گرفته است.
این در حالی است که مسلمانان در هند بویژه در زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۴۷ ، همواره نقش مثبت و تعیین کننده ای داشته اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا