امام جمعه اهل سنت سراوان از عدم واکنش وزیر بهداشت نسبت به حادثه ناگوارقطع سرنوزاد و فوت مادربلوچستانی گلایه نمود
مولانا عبدالصمد ساداتی با بیان اینکه نظارت بر تمام حوزه های درمانی کشور از سوی مسولان مربوطه لازم است ، ازعدم واکنش وزیر بهداشت نسبت به حادثه ناگوار جداشدن سرنوزاد و فوت مادر در استان سیستان و بلوچستان گلایه نمود و اظهار داشت: بعد از گذشت بیش از یک هفته ، مسئولین مربوطه و حتی وزیر بهداشت در قبال این حادثه مهم ناگوار واکنشی نشان نداده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت ،امام جمعه اهل سنت سراوان در خطبه های نمازجمعه این هفته (۲۷آذرماه۹۴) ابراز داشت: امیدواریم که اینگونه موارد از مجرای قانونی رسیدگی شود و آنچه واقعیت است به صورت رسمی به گوش مردم برسد و نیز با نظارت و رسیدگی ازنگرانی در چنین موارد تاسف بار، اطمینان حاصل گردد.
گفتنی است مولانا ساداتی در خطبه های نماز جمعه هفته قبل هم با واکنش نسبت به این موضوع خدمات پزشکی را از حقوق اولیه برای همه مردم عنوان نموده و تصریح کرده است:خبر پزشک متخلف اصفهانی در برخورد با بیمار چون رسانه ای شد همه باخبر شدند و جهان را تکان داد که در نهایت وزیر محترم بهداشت و مسئولین مربوطه اقدام نمودند که جای تشکر دارد اما فقط این یک مورد نیست و موارد مشابه هم کم نبوده اند که طبق گزارشات رسیده همین چند روز قبل در یکی ازشهرستانهای استان سیستان و بلوچستان ، قطع سر نوزاد حین زایمان و فوت مادر اتفاق افتاده که یکی دیگر از موارد سهل انگاری و قتل شبه عمد است.