اخبار جهان اسلام

برگزاری نشست سران سازمان همکاری اسلامی

برگزاری نشست سران سازمان همکاری اسلامی sazman islami 150x150 - برگزاری نشست سران سازمان همکاری اسلامی

نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار یکپارچگی و همبستگی برای عدالت و امنیت روز پنجشنبه (۱۴ آوریل/۲۶ فروردین) به مدت دو روز در استانبول آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت به نقل از رسانه های خبری، رهبران بیش از سی کشور عضو بزرگ‌ترین تشکل سیاسی کشورهای مسلمان قرار است در نشست استانبول مهمترین مسایل جهان اسلام را بررسی کنند،انتظار می‌رود وزرای خارجه کشورهای اسلامی در این کنفرانس، تصمیم ها و اقدام های عملی در راستای تقویت وحدت و همبستگی میان اعضاء، حل مشکلات و مسائل جهان اسلام، برنامه ریزی برای تلاش مشترک و تحکیم نقش کشور های عضو سازمان همکاری های اسلامی در دو سطح منطقه ایی و بین المللی را برای تصویب در اجلاس سران پیشنهاد نمایند.

وضعیت سوریه از مهم‌ترین موضوع‌های مورد بررسی در این نشست است اما از خود سوریه در این نشست خبری نیست.

ایاد امین‌مدنی دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، در این خصوص گفته است: “ما عضویت سوریه را در این سازمان به حالت تعلیق در آورده ایم. ما از گفت و گوهای صلح حمایت می کنیم. جایی برای بشار اسد در آینده سوریه نمی‌بینیم. باور نداریم که او می‌تواند بخشی از راه حل باشد. همه مشکل خود اوست.”

وضعیت اسف بار فلسطینیان، ادامه تجاوز گری و جنایت های رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، ضرورت مساعدت و همکاری مشترک برای برقراری صلح و ثبات در سوریه، ‌یمن، ‌لیبی، ‌افغانستان، سومالی، ‌مالی، ‌جامو، ‌کشمیرو موضوع درگیریهای اخیر میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان از مسایل مورد بررسی در نشست سران سازمان همکاری اسلامی در روزهای پنج شنبه و جمعه است.

ترسیم راهبرد و چشم انداز ۱۰ ساله پیش روی سازمان OIC در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۶ شامل اولویت های برقراری امنیت و ثبات، ‌ مبارزه با تروریسم و افراطی گری، رعایت حقوق بشر، ‌ حمایت از توسعه و‌ کاهش میزان فقر از جمله مهمترین مواردی است که در این نشست مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا