اخبار ایران و جهاناخبار جهان اسلاماهل سنت ایران

خبر خبرگزاری ایرنا مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی در رابطه با حادثه منا تکذیب شد

 خبر خبرگزاری ایرنا مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی در رابطه با حادثه منا تکذیب شد

Untitled555 300x174 - خبر خبرگزاری ایرنا مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی در رابطه با حادثه منا تکذیب شد

به گزارش ندای سنت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مولانا ساداتی ،خبر خبرگزاری ایرنا مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی امام جمعه اهلسنت سراوان در رابطه با حوادث منا تکذیب شد، خبرگزاری ایرنا در تاریخ ۰۸/۰۷/۱۳۹۴ (امروز) در خبری بی اساس و خلاف واقع مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی در رابطه با حوداث منا را منتشر نمود .

Untitled557 300x238 - خبر خبرگزاری ایرنا مبنی بر گفتگو با مولانا ساداتی در رابطه با حادثه منا تکذیب شد

بر اساس  این تکذیبیه مولانا ساداتی تا این لحظه در رابطه باحوادث حج امسال (دو حادثه مطاف و منا) با هیچ رسانه و خبرگزاری گفتگو و اظهار نظری نداشته است.در این بیانیه همچنین آمده است : امیدوارم رسانه ها از جمله خبرگزاری محترم ایرنا ، صداقت و قوانین مربوطه را در نظر داشته و از انتشار اخبار کذب و خودساخته خود داری نمایند.

امام جمعه اهلسنت سراوان اظهار داشته اند: بعد ازتشکیل کمیته های بررسی، تحقیقاتی واعلام نتیجه اینجانب اظهارنظر خواهم نمود.

متن کامل پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خبرگزاری ایرنا در تاریخ۰۸/۰۷/۱۳۹۴ (امروز) خبری بی اساس و کذب مبنی بر گفتگو با اینجانب دررابطه با حوادث منا را منتشر نمود که خلاف واقع است.
اینجانب در سفر حج به سر می برم و تا این لحظه در رابطه با حوادث حج امسال (دو حادثه مطاف و منا) با هیچ رسانه و خبرگزاری گفتگو و اظهار نظری نداشته ام .
امیدوارم رسانه ها از جمله خبرگزاری محترم ایرنا ، صداقت و قوانین مربوطه را در نظر داشته و از انتشار اخبار کذب و خودساخته خود داری نمایند.
بعد ازتشکیل کمیته های بررسی، تحقیقاتی واعلام نتیجه اینجانب اظهارنظر خواهم نمود.
حوادث دردناک حج امسال(دو حادثه مطاف و منا ) قلوب مسلمانان جهان را جریحه دار نمود خصوصا اینکه تعداد زیادی از هموطنان ما در این حوادث به شهادت رسیدند.

والسلام
سید عبدالصمد ساداتی
۰۸/۰۷/۹۴ برابر با ۱۶ ذی الحجه ۱۴۳۶
مکه مکرمه

*منبع: پایگاه اطلاع رسانی مولانا ساداتی sadati.net

www.facebook.com/movlana.sadati

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. مگه چیز عجیبیه؟!
    متاسفانه «خبرگزاری ایرنا» بارها و بار خبرهایی را در خروجی خود قرار داده که اصلا از بنیاد دروغ و ساختگی بود و فی الذات اتفاق نیفتاده است!
    این یک رخداد تازه و غریبی نیست که بشود به حساب یک اتفاق سهوی و یا به پای اشتباه گذاشت؛

    «این یک اتفاق نیست!»
    یعنی این روش، خط و مشی همیشگی این خبرگزاری و امثالهم بوده که روال کاری بنیادین و علنی شان میباشد و از اصول جدا نشدنی این قبیل شبکه های خبری بشمار میرود.
    مطلبی که عرض کردم نه از روی عنادو مخالفت تعصب است و نه بهیچ عنون اغراق آمیز… بلکه مساله ایست مستند و مستدل که هزاران با تجربتا به اثبات رسیده… :|

    واقعا تاسف آمیز است… مخصوصا آنهم برای یک خبرگزاری باصطلاح رسمی‌! :|

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا