اخبار ایران و جهاناخبار جهان اسلام

داووداوغلو: کسانیکه اسلام را با داعش یکسان می دانند به تاریخ رجوع کنند

داووداوغلو: کسانیکه اسلام را با داعش یکسان مى دانند به تاریخ رجوع کنند thumbs b c 74f756162a4d82ed48bef2b1b1fa46cd 150x150 - داووداوغلو: کسانیکه اسلام را با داعش یکسان می دانند به تاریخ رجوع کنند

نخست وزیر ترکیه خطاب به کسانی که اسلام را با داعش یکسان و آن را دینى زن‌ستیز مى دانند گفت به تاریخ رجوع کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت به نقل از آناتولی ، داوود اوغلو در مراسم افتتاحیه “حضرت پیامبر، توحید و وحدت” در آنکارا اظهار داشت:”کسانی که امروز می‌خواهند داعش و اسلام را در یک صف ببینند یا می‌خواهند اسلام را زن‌ستیز جلوه دهند، باید به تاریخ رجوع کنند. حتی در سنت‌های هیچ دینی تا زمان ظهور اسلام٬ احترامی که برای حضرت خدیجه یا حضرت عایشه مشاهده شده وجود نداشته است”.

احمد داووداوغلو، نخست‌وزیر ترکیه با بیان اینکه جهان اسلام روزهای سختی را می‌گذاراند گفت: هیچ دینی مانند اسلام به زنان احترام قایل نبوده است، خود آنها تا قرن نوزدهم بحث و جدل می‌کردند که آیا زن روح دارد یا نه و همان‌ها به بهانه نفوذ شیطان در زنان اقدام به سوزاندان آنها می‌کردند”.

وی افزود:”داعش نمی‌تواند میان ما جایی داشته باشد. همچنین هیچ اقدام تفرقه‌انگیزی که می‌خواهد محبت ما را نابود کند، نمی‌تواند به کام خود برسد”.

وی گفت:” تمام شهروندان و برادران خود را مورد خطاب قرار می‌دهم. به کسانی که در شهر‌هایتان خندق حفر می‌کنند اجازه ندهید. فریاد خود را نسبت به آنها بلند کنید و بگویید که این ‌شهر‌ها مال شماست و نخواهید گذاشت تبدیل به بغداد، حلب یا حمص شود. بیایید متحد شویم و از شهر‌ها و از کشورمان پاسداری کنیم.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا