اخبار ایران و جهان

شرکت اماراتی ترامپ را به خاطر اظهارات ضد مسلمانان مجازات کرد

شرکت اماراتی ترامپ را به خاطر اظهارات ضد مسلمانان مجازات کرد 689c913e dc8c 407f 807f ba8faf91e5e3 16x9 600x338 300x169 - شرکت اماراتی ترامپ را به خاطر اظهارات ضد مسلمانان مجازات کرد

شرکت «لاندمارک» امارات، یکی از بزرگترین شرکت های تجاری در خاورمیانه، که مقر آن در دبی قرار دارد، تولیدات دونالد ترامپ را از گردونه اقلام فروش خود خارج کرد. این اقدام شرکت اماراتی، در واکنش به اظهارات ترامپ علیه مسلمانان صورت می گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت به نقل از العربیه، شرکت اماراتی لاندمارک با شرکت “ترامپ هوم” برای فروش تولیدات شرکت هایش از جمله وسایل روشنایی، آینه، صندوق جواهرات در فروشگاههای «لایفستایل» در کویت، امارات، سعودی و قطر، به توافق رسیده بود.

ساشین مندوا، رئیس هیئت اجرایی در بیانیه ای گفته است:« در واکنش به اظهارات اخیر نامزد احتمالی ریاست جمهوری آمریکا در رسانه های این کشور، فروش تولیدات شرکت های زنجیره ای ترامپ هوم را به حالت تعلیق درآوردیم.»
وی قیمت قرارداد میان شرکت اماراتی و ترامپ هوم را اعلام نکرد.

«دونالد ترامپ» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه روز دوشنبه ۷ دسامبر در واکنش به کشته شدن ۱۴ نفر در کالیفرنیا، در اظهاراتی جنجالی خواستار ممنوعیت ورود مسلمانان به خاک آمریکا شده است.

اظهارات تامپ، واکنش های شدیدی از سوی کاخ سفید و برخی از نامزدهای حزب جمهوری خواه را در پی داشت.

گفتنی است که «لایفستار» ۱۹۰ فروشگاه در خاورمیانه، پاکستان، یمن، لیبی و تانزانیا دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا