محمود عباس حمایت «فوری» بین المللی از فلسطینی ها را خواستار شد
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز چهارشنبه ۲۸ اکتبر، جامعه جهانی را به حمایت فوری از فلسطینی ها فراخواند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت به نقل از” العربیه “،عباس در اجلاس شورای حقوق بشر وابسته به سازمان ملل در ژنو، گفت:« شورای امنیت را بیش از هر زمان دیگری، به حمایت فوری بین المللی از فلسطینی ها فرا می خوانم.»
عباس ادامه داد: «وضعیت حقوق بشر در فلسطین به گونه ای است که نیازمند دخالت فوری جامعه بین المللی است.»
عباس اسرائیل را به اعدام میدانی فلسطینیان بی پناه و نگه داشتن اجساد قربانیان از جمله کودکان متهم کرد.
وی افزود:« ادامه وضع کنونی پذیرفتنی نیست، این وضع می تواند روند صلح بر اساس تشکیل دو دولت اسرائیل و فلسطین را نابود کند.»
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت:« ناامیدی، محاصره، اختناق و فشار مستمر و نبود امنیت و ایمنی همه عواملی هستند که باعث سرخوردگی فرزندان ملت ما و وضع موجود می شود.»
عباس گفت که آنچه پیش آمده نتیجه حتمی تعدی ها و جنایت های اسرائیل است.