خطبه های جمعه

مولانا ارباب: حضرت علی ضمن شجاعت ، دانشی وسیع به قرآن و سنت داشتند

مولانا ارباب: حضرت علی ضمن شجاعت ، دانشی وسیع به قرآن و سنت داشتندmolana arbab 150x150 - مولانا ارباب: حضرت علی ضمن شجاعت ، دانشی وسیع به قرآن و سنت داشتند

امام جمعه موقت اهلسنت سراوان در بیان شخصیت حضرت علی رضی الله عنه گفت: حضرت علی رضی الله عنه ضمن برخورداری از شجاعت و همت والا، دارای علم و دانش وسیع به قرآن و سنت نیز بودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای سنت، مولانا ابراهیم ارباب در خطبه های نماز جمعه این هفته (۳ اردیبهشت۹۵) اظهار داشت: حضرت علی رضی الله عنه که تربیت یافته خانه‌ی نبوت بودند دارای علم و دانش وسیع به قرآن و سنت بودند و از زهد و فروتنی، سخاوت ، حیا و متانت، عبودیت، صبر ، اخلاص و شجاعت والایی برخورد بودند که برای دفاع از اسلام و تبلیغ توحید تلاش نمودند .

امام جمعه موقت اهل سنت سراوان در اشاره به دانش حضرت علی به قرآن و سنت و نیز اعتماد متقابل بین حضرت عایشه و حضرت علی عنوان کرد: از عایشه (رضی الله عنها) در باره مسح بر موزها پرسیده شد ایشان فرمودند: به نزد علی بن ابی طالب (رضی الله عنه) برو و از ایشان (این مسأله) را بپرس، زیرا ایشان در جهادها همراه رسول الله صلی الله علیه و اله وسلم می بودند و نیز اینکه به عایشه رضی الله عنها گفته شد که علی رضی الله عنه به روزه گرفتن عاشورا امر می نماید! عایشه رضی الله عنها فرمود: علی از همه به سنت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم داناتر است.

مولانا ارباب در اشاره به فضایل حضرت علی رضی الله عنه گفت: حضرت علی رضی الله عنه یکی از عشره مبشره به بهشت و خلیفه چهارم راشده بود و در بزرگواری او همین بسنده است که پیغمبر (ص) محبت و دوستی به او را نشانه ایمان و دشمنی با او را نشانه منافقت گردانیده و فرمود: هر کس با تو دوستی کرد مؤمن بوده و هر که با تو دشمنی کند منافق است.

امام جمعه موقت اهل سنت سراوان در اشاره به شجاعت و دلاوریهای حضرت علی رضی الله عنه گفت: حضرت علی رضی الله عنه در بسیاری از جنگها در رکاب پیامبر جنگیده است از جمله در خندق که برای دفاع از اسلام آماده جنگیدن با یکی از آنها بنام عمرو بن عبدود که از دلاوران عرب بود «مشهور به پهلوان عرب » شد بعد از اینکه آن شخص را شکست داد و به زمین زد او آب دهانش را بر روی صورت حضرت علی رضی الله عنه انداخت. حضرت علی رضی الله عنه او را بلند کرد و شمشیرش را به او داد و دوباره با او جنگید و برای بار دوم او را به زمین زد و می خواست او را بکشد که عمرو پرسید: چرا بار اول مرا نکشتی؟ حضرت علی رضی الله عنه گفت: می خواستم ثابت کنم این کشتن تو بخاطر کینه و عصبانیتم نبوده بلکه بخاطر اسلام بوده است.

مولانا ارباب افزود: حضرت علی رضی الله عنه در دنیا خدمت به مهمان ،گرفتن روزه در تابستان و جهاد در میدان را  زیاد دوست داشتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا