خطبه های جمعه

مولانا ساداتی:کشورهای اسلامی منطقه بدون دخالت غرب در تامین صلح و امنیت نقش ایفا کنند.

                مولانا ساداتی:کشورهای اسلامی منطقه می توانندبدون دخالت غرب در تامین صلح و امنیت نقش ایفا کنند.

مولانا ساداتی در خطبه های جمعه این هفته( ۲۱ فروردین ۹۴) با اشاره به اینکه مدت زمانی است جهان اسIMG 4711570419872 300x225 - مولانا ساداتی:کشورهای اسلامی منطقه بدون دخالت غرب در تامین صلح و امنیت نقش ایفا کنند.لام در بحران و نا امنی قرار گرفته و در این زمینه غربیها و هم پیمانان آنان  نقش دارند خاطرنشان کرد کشورهای اسلامی بدون دخالت غرب در تامین صلح و امنیت نقش ایفا کنند.

امام جمعه اهلسنت سراوان ادامه داد: دولت های غربی و هم پیمانان آنها نمی خواهند مسلمانان به استقلال و آزادی حقیقی برسند و از این هراس دارند که اسلام بار دیگر یک قدرت نیرومند و تاثیرگذار در عرصه جهانی گردد و نگران از این هستند که اسلام بار دیگر با عزت و اقتدار در مقابل زورگوییها و سلطه گری آنان ایستادگی کند.
خطیب جمعه اهلسنت سراوان در جمع مومنین نمازگزار جامع نور عنوان نمود: بعد از شکست امپراتوری عثمانی دولتهای غربی از جمله انگلیس و فرانسه بخش بزرگی از سرزمینهای جهان اسلام را اشغال کردندو بحرانها ی امروز به خصوص در خاورمیانه و سرزمینهای اسلامی و اشغال فلسطین به آن ارتباط دارد که بعد از امپراتوری بزرگ اسلامی به طور عملی به اقتدار و مرکزیت سیاسی جهان اسلام پایان داد امری که مسلمانان تا امروز با تبعات منفی آن مواجه هستند.
مولانا ساداتی افزود: امروز غربیها از این احساس خطر می کنند اگر رقیبی بوجود آید آن اسلام است اگر چه بالقوه این رقیب وجود دارد اما با به فعلیت در آمدن آن با تمام قدرت و توان مقابله می کنند؛ اشغال سرزمینهای اسلامی توسط آمریکا و هم پیمانانش به بهانه مبارزه با تروریزم انگیزه اصلی است همانطور که در عراق تقسیم مردم به گروه ها و مذهبها و ایجاد تعصبات و تفرقه , گروه های مختلف سیاسی و مذهبی را در مقابل یکدیگر قرار داد و بار دیگر با متحدانش به بهانه مبارزه با تروریزم فجایع زیادی را برمردم آنجا به بار آوردند.
مدیر دارالعلوم زنگیان سراوان با بیان اینکه غربیها هیچ وقت دنبال صلح وامنیت درکشورهای اسلامی نیستندو اینکه سعی در ایجاد فتنه برای اهدافشان  هستند تصریح کرد: کشورهای مهم منطقه می توانند خودشان در تامین صلح و امنیت نقش مهم ایفا کنند و از سیاست تفرقه اندازی و رویارو ی هم قرار دادن کشورها جلوگیری کنند.

* دستیابی به یک توافق خوب خواسته ملت ایران است.

مولانا ساداتی در ادامه سخنان به بیانات مقام معظم رهبری در رایطه با مذاکرات اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در رابطه با مذاکرات هسته ای با بصیرت و دور اندیشی عنوان نمودند که درمذاکرات اتّفاقی که باید بیفتد این است که تحریمها به‌طور کامل و یکجا لغو شود و توافقی باشد که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند.
امام جمعه اهلسنت سراوان با تشکر از تلاش بی وقفه تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در مذاکرات خاطر نشان کرد: لغو همه تحریمها و دستیابی به یک توافق خوب خواسته ملت ایران است.

    *مردم استان قدردان مرزبانان هستند.

مولانا ساداتی همچنین در قسمتی از سخنان با محکومیت به شهادت رساندن تعدادی از مرزبانان و دو تن از نیروهای مخابرات سپاه پاسداران در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مردم این استان مردمی شریف و با فرهنگ هستند و همواره این حوادث را محکوم نموده اند و قدردان چنین اشخاصی هستند که از مرزهای کشور محافظت می کنند.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی مولانا ساداتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا